Obama som Antikrist?

Det verserer frå tid til anna diverse spekulasjonar om kven som er Antikrist. No forkynnes det visst i nokre rekker at sjølvaste Barack Obama skulle vere den frykta Antikrist. Dette står å lese i KS. Pastor i Lyngdal Misjonsmenighet Sten Sørensen advarer i samme artikkel mot spekulasjonar om kven som skulle vere Antikrist. Det er vel verd å lytte til Sørensen her. Mange har spekulert i dette før, og teke feil. Og kvifor skulle Obama vere denne fryktelige skikkelsen?

Mange kristne miljø manglar kontakt med den verkelege verda, og «lullar» seg inn i spesialåpenbaringar av ulikt slag. Merkverdig forkynning vert slukt rått. På tide å leite fram litt sunn fornuft? Det er ikkje djevelen som putta den mellom øyrene, nemlig. Sjølv om enkelte liker å tru at Gud og fornuft er motstridande.

Sørensen avslutter med at kristnes ansvar er å forkynne evangeliet. Yess!!! Eg slutter meg til den. Og takker Sørensen for at han er tydelig og klar på ei rekke felt. Vi treng fleire av den sorten i kristennorge.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s