Kvild

front

NYHENDE!

Kvild kjem i ny utgåve hausten 2020

Kan førehandsbestillast ved å sende ein epost med namn, adresse og telefonnummer til solveiggronstol@yahoo.no.

«Før i tida, då folk stod opp og la seg med sola, var kvild eit omgrep. Det var ei tid på dagen tida måtte stå stille, ei tid hender og kroppar skulle kvile frå dagleg strev. Bestemor mi måtte ha seg ei kvild både titt og ofte. Og eg, eg fann alltid kvild i hennar varme kjøken».

Solveig Johanne Håvik Grønstøl(f. 1978) er busett på Bømlo. Ho har skrive tekstar og musikk i mange år og har ei CD-utgjeving bak seg, «Tilfluktsstad», som kom i 2008. «Kvild» er hennar første bok. Andre utgave blir gitt ut i september/oktober 2020 og kan førehandsbestillast ved å sende ein epost med namn, adresse og telefonnummer til solveiggronstol@yahoo.no.

Ein lesar skriv: «Dette var virkelig et lys i mørket. Det ble noen tårer av både glede, gjenkjennelse og sorg da jeg leste….»

Ein anna lesar skriv: «Fantastisk bok! Ligg på kjøkkenbordet og er allerede brukt fleire gonger. Så nært, varmt og kjennsligt😍 TAKK!!»

Kabb seier om boka: «Kvild er ei bok som inneholder små stubber og vers om det å ta seg tid til det viktige i livet, og så kan vi jo hver og en avgjøre hva som er viktig. Som forfatteren sier – «Før i tida, då folk stod opp og la seg med sola, var kvild eit omgrep. Det var ei tid tida måtte stå stille, ei tid hender og kroppar skulle kvile frå dagleg strev. Bestemor mi måtte ha seg ei kvild både titt og ofte. Og eg, eg fann alltid kvild i hennar varme kjøken».

2 kommentarer om “Kvild

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s