Lenker

Under bearbeiding

 

Gode og lesverdige bloggar som eg les

Skapt    

Skapt er en blogg om livsfilosofi, skaperglede, kreativitet og det sakte liv. Dei skriv om seg sjølv: «Vi er herr og fru Vigdel, bosatt i Sandnes i et lite trehus fra 1930 med plommetre i hagen, skjeve gulv og tømmervegger. Når vi ikke jobber som konst. redaksjonsleder i Luther Forlag (Kathrine) og som diakon i Den norske kirke (Hans Eskil), liker vi å utforske hva det vil si å leve saktere, ærligere og kreativt.»

Davidsliv

David Åleskjær ein kjend skikkelse i deler av kristennorge. Bloggen hans er passe rebelsk og setter saker og ting i interessante perspektiv.

Bente Bratlund- forfattar

Forfattaren Bente Bratlund sine tekstar treff meg ofte rett i hjartet. Her er bloggen hennar som er så absolutt lesverdig.

Sta. Sunniva av Selja

EIn blogg om katolsk tru. Ragnhild Helena Aadland Høen er kommunikasjonsrådgjevar, skribent, mor og ein helt vanleg kristen. Målet med bloggen hennar er: «å formidle levende, helt alminnelig kristen tro på nettet, ganske enkelt. Både som skribent, kateket, redaktør, rådgiver, debattant, foredragsholder, blogger og forkynner har jeg hele tiden som mål å gjøre det lettere for folk å tro, litt vanskeligere å tvile.»